Vill du skapa inkomst från utlandet?

Många vill jobba utomlands

Jag har träffat många som vill arbeta utomlands, men vet inte med vad. Det är inte alltid enkelt att hitta ett jobb på annan ort, än mindre utomlands, men det finns absolut lösningar via Internet.

Jobba på Internet

Att arbeta på distans med webbprojekt är en av lösningarna för att kunna arbeta från tex Teneriffa eller någon annanstans. Just Kanarieöarna är populärt att arbeta ifrån, för det finns vissa skattelättnader vad gäller dessa öar om man har ett företag här. Malta är även det en populär ö att arbeta ifrån och där finns många Internetföretag pga att det är så pass bra skatteregler för företag.

Arbete via Internet

Utomlands är det många som söker sig när de skall få lite utmaning och äventyr i livet och det är inget konstigt med det. Vi är många som har upplevt ett eller flera år utomlands och verkligen växt av att vara i ett annat land för en stund.

Det svåra kan många gånger vara att skapa sig en inkomst i det nya landet där man befinner sig, men vi tycker att Internet är en bra arbetsplats och det finns tusentals olika arbetsuppgifter att ta sig an när man befinner sig på webben. Det går faktiskt att tjäna pengar på Internet från vilket land i världen som helst.

Det finns gigantiska jobbportaler där man kan ansluta sig och erhålla många olika former av arbetsuppgifter när man vill ta sig an arbete via Internet.

Jag arbetar själv en del på webben och har flera fina arbetsuppgifter som jag utför på olika webbplatser och på så sätt tjänar jag min inkomst många gånger när jag befinner mig utomlands.

Har du själv något som du skulle kunna arbeta med när du befinner dig utomlands?

Det finns mängder av arbetsuppgifter du skulle kunna utföra via Internet. Jag har en kompis som arbetar som översättare av engelska texter till svenska mellan varven. Han får sina uppgifter via en portal för översättare och han sköter sitt arbete från Teneriffa där han har en lägenhet.

När han arbetar med andra saker så gör han det både från Teneriffa och från Sverige, men översättningarna gör han oftast från Teneriffa då han har mer tid för andra arbetsuppgifter här nere än när han befinner sig på hemmaplan.

Internetuppkoppling och en dator

När du arbetar med webben, så måste du har en bra dator och en snabb Internetuppkoppling. Det finns snabba uppkopplingar överallt numera och du behöver inte ens betala för den utan på många barer och matställen runt om i världen finns det gratis Internet numera där du kan koppla upp dig och utföra ditt arbete via nätet.

Lämna en kommentar