Webbutik billiga barnkläder online

Webbutik uppsatt inom Billiga Barnkläder

Vi har ju ett antal affiliate sajter uppsatta som webbutiker. En som vi bara satt upp snabbt och inte arbetat alls med är vår sajt om billiga barnkläder online. Vi köpte domänen och sedan satte vi upp den med WordPress och Woocommerce plugin. Sedan lät vi den ligga tills sig lite.

Texterna är inte unika än och den har inte alls fått någon som helst kärlek. Det har dock handlats ett par gånger från och det känns ändå kul! Den där första försäljningen man drar in är ju ett kvitto på att det kommer att funka framöver kan man säga. Det första köpet är riktigt roligt!

Unika texter och mycket innehåll

Vi har pratat om det tidigare här inne på sajten hur viktigt det är att du skapar unika texter i blogginlägg och även till dina produkter och beskrivningar ifall du arbetar med en webbutik på nätet. Här kan du läsa tidigare inlägg om detta.

Du kommer inte att ranka högt om du inte arbetar med dina texter och skapar dem på rätt sätt samt gör dem unika och informativa på ett bra sätt. Du behöver göra massor av andra saker för att din sajt skall ranka i toppen, men det är helt avgörande om du arbetar med din text eller inte på sikt.

Seo webbutik

Med mycket länkar kan du ranka högt, men har du inte en bra struktur på din sajt och dåliga eller masskapade texter, så kommer du förr eller senare att bli omkörd av någon annan som har lagt mer krut på sin sajt vad gäller att skapa text, bild, video och svara på de frågor som ställs på Google.

Det finns många faktorer som avgör din framgång på Google, men att vara informativ, unik och stå ut samt ge besökaren svar på sina sökfrågor är avgörande på sikt om du skall ranka med din sajt under lång tid eller inte.

Vi skall arbeta mer med vår sajt om billiga barnkläder

Det är helt klart tid att sätta igång med vår sajt om billiga barnkläder. Självklart. den är egentligen försummad, men vi har mycket annat som tagit tid. Vad vi direkt kan börja att göra för att den skall sätta sig bättre på Google och börja ranka högre och högre i deras sökresultat är att kolla över alla titlar, sökord, texter, beskrivningar och bildbeskrivningar.

Detta kommer verkligen att hjälpa oss att på sikt ranka högt i söket, då det redan finns potential utan att vi gjort ett dyft egentligen. Det känns såklart riktigt bra och vi kommer att sätta igång nu framöver.

Skapa blogginlägg

Vi har skapat två blogginlägg på hela sajten och det är ett inlägg om billiga barnjeans. Detta inlägg som vi snabbt skapade i mitten av januari ranka just nu på plats 14 för billiga barnjeans och det är ju helt ok egentligen med tanke på hur lite kraft vi lagt på att sajten skall ranka överhuvudtaget.

Vi skall allt se till att det rankar i topp innan sommaren är här. Det ser lite kraftfullt ut i toppen på Google.se för denna sökterm. Det är kraftfulla sajter som rankar högt med Ellos i topp just nu, men det skall alt gå att köra om alla egentligen med rätt fokus. Det tar bara lite mer tid.

Nu skall jag fortsätta att skapa texter till våra webbutiker. Ha det bäst tills vi hörs igen!