Fortsatt arbete med webbutiker

Vi arbetar vidare med våra projekt

Vi berättade i förra inlägget här inne hur vi arbetar på distans med ett par webbprojekt i olika nischer. Här kan du läsa det inlägget om att arbeta via webben. Att kunna arbeta med projekt eller sina vanliga arbetsuppgifter via datorn oavsett vart man befinner sig är ju helt klart fantastiskt.

Arbetsplats

Jag och en kompis har flera projekt som vi filar och arbetar med när tiden faller på. Vi har satsat på ett flertal sajter inom mode och hudvård för män. Det är roliga projekt och vi tror helt klart att de kommer att ge frukt i sinom tid. Vi skyndar långsamt så att säga för att det skall växa och bli kraftfullt på sikt.

Hudvård för män nischen

Just nu så fixar och trixar jag med en sajt inom “hudvård för män“. Du läste kanske det tidigare inlägget och då såg du att vi arbetar med den sajten allt som oftast. Det är ett roligt projekt och det ger lite pengar, kaffepengar i dagsläget, men det ger som sagt lite pengar redan.

Jag har haft skägg i 20 år och min kollega vad gäller detta projekt har just satt igång att odla sitt skägg som allra bäst. Det är sjysst med skägg och jag har svårt att se att jag skulle ta bort mitt. Detta intresse ger ju kraft och projektet blir spännande då vi båda gillar ämnet.

Produkter

Det har kommit massa produkter i denna nischen för män och hudvård och vi promotar allt vi kan för att folk skall hitta till vår lilla sajt. Den växer hela tiden med spännande guider, tips, råd och nya spännande produkter som hjälper dig när du vill se bra ut. Utseende är inte bara för kvinnor numera. Det märks.

Just nu arbetar jag med att skriva nya texter till de olika kategorisidorna som finns inne på groomingonline.se. En kategorisida är tex denna sidan om skäggolja. Det är viktigt att du skriver unika och ordrika texter med relevans på dina kategorisidor. Det ger stabilitet till din sajt och den kommer att öka i ranking med tiden.

Text är ju som du säkert vet en faktor när man skall ranka högt på Google.se och erhålla den där trafiken man så hett eftertraktar. Nu skall jag arbeta vidare och vi hörs snart igen!