Arbeta via webben

Många arbetar numera via Internet

Det blir vanligare att man arbetar via webben. Det kallas ju för distansarbete och folk har verkligen börjat att anamma det fullt ut. Det är kul. Jag vurmar för att kunna arbeta vart som helst ifrån i hela världen genom datorn och via Internet.

Arbeta på distans

En bra Internetuppkoppling och man är i hamn så att säga. En del undrar kanske vad man kan göra för att försörja sig via Internet och svaret är att det finns massor att göra. Verkligen massor med olika arbetsuppgifter. Det är en del av den spänning jag själv känner när jag arbetar via nätet.

Vi har satt upp ett gäng med sajter på webben , som ger en liten inkomst och via dessa så skall vi så småningom kunna arbeta mer och mer via Internet är det tänkt, samt då generera en bra inkomst oavsett vart man befinner sig.

Affiliatesatsningar

En av dessa sajter är groomingonline.se som är en sajt med hår och hudvård för män. Du får tips och råd om hur du skall sköta om dig själv för att må så bra som möjligt på utsidan av kroppen och speciellt då vad gäller skägg, mustasch, hår och huden.

Den sajten är uppsatt som en webbshop, men är egentligen en affiliatesajt där vi rekommenderar bra produkter för dig som är man och vill se lite bättre ut vad gäller ansikte, skägg och din mustasch. Vi har lite försäljningar redan och sajten har precis tagit fart på Google.se.

Det känns spännande och skall bli intressant att se vad vi kan göra med den sajten framöver. Den skall filas och putsas på rejält vad gäller olika aspekter i vår och sommar är tanken.

Har du något du själv tycker om?

Om du har ett speciellt intresse som du brinner lite extra för kanske du själv skall skaffa dig en sajt och börja promota saker du själv gillar samt skriva om intressanta ämnen och kanske rekommendera produkter folk kan ha nytta av.

Då är ju faktiskt Affiliateförsäljning något för dig. Det kan jag varmt rekommendera. Det är spännande, kul och intressant att se hur sajterna växer fram och sedan kanske även ger pengar på sikt. Riktigt kul om du frågar mig.

Att man sedan kan arbeta vart som helst ifrån är ju bara en bonus. Så du kanske också skall ta steget och starta en egen karriär på webben. Det är som sagt riktigt kul. Gillar du att arbeta självständigt och under dina egna premisser, då är kanske det något för dig.

Arbeta hemifrån med det du gillar

Som sagt. Du kan starta med en domän och ett webbhotell och sedan ta det dit du vill, nästan i alla fall, det är svårare än så, men efter ett tag så kommer du att bemästra en del av hur man gör för att skapa sidor, som syns på webben. Du behöver bara sätta igång och sedan fortsätta att lära dig de olika bitarna. Tillslut kommer de hamna på plats om du ger det tillräckligt med tid.

Vi har även satt upp en sajt om mode på nätet och den börjar att ta form. Vi arbetar bara när vi har tid och lust, så allt tar lite extra tid, men det är helt ok. Hoppas du sätter igång att själv arbeta på webben om det är vad du vill. Det har sina nackdelar och fördelar som alla andra arbeten, men jag gillar det skarpt.