Skäggbloggen – Blogg om skägg

Vi arbetar med vår skäggblogg

Vi har ett par hemsidor om skägg och produkter som vi promotar via ett par av dessa sajter. Vi gillar skägg och därför skapade vi hemsidor och webbplatser om detta ämne.

Jag själv har haft skägg i säkert 20 år nu och tänker inte raka av det på långa vägar. Jag stortrivs med min ansiktsbehåring och kommer att ha skägg så länge jag lever. Det är liksom en del av mig numera.

skäggbloggen

Kollegan som jag skapar sidorna med har precis skaffat ett riktigt snyggt skägg och han trivs riktigt bra med det. Klart han gör det. Skägg är ju stencoolt! Vem vill inte ha det liksom.

Ta hand om sitt skägg

Det är självklart viktigt att du tar hand om ditt skägg på bästa sätt och det behöver du göra flera gånger i veckan för att skägget skall se bra ut och vara välvårdat. Det finns inge genvägar vad gäller ett bra skägg, men det finns bra hjälpmedel i form av saxar, kammar, produkter och mindre verktyg du kan använda dig av när du arbetar med din skäggvård.

Jag har väldigt få verktyg egentligen för att verkligen kunna ta hand om mitt skägg. Jag skall uppgradera mina verktyg och köpa ett par riktigt bra saxar och kammar för att det skall se så bra ut som möjligt. det spretar lite här och där emellanåt och det vill man ju egentligen inte att det skall göra. Man vill ju ha det där snygga välfriserade sexiga skägget.

Produkter för att vårda skägget

Det finns en hel uppsjö med bra och coola produkter du kan använda dig av för att verkligen få ordning på ditt skägg. Vi har listat ett stort antal skägg och mustaschprodukter på ett par av våra sidor.

Det känns både roligt och spännande att se hur långt vi kan ta dessa sidor vad gäller ranking på Google och även vad gäller försäljning av dessa produkter.

Vi skall slimma våra webbplatser vad gäller produkter och vi har som plan att bara ha riktigt fina och välrenommerade skägg produkter till salu. Endast det bästa är gott nog som man brukar säga. Det behövs en high end butik om man så säger. Bara toppenprodukter.

Nu skall jag fila vidare på våra hemsidor och jag hoppas att vi ses igen i framtiden. Skall du köpa skäggprodukter så vet du vart du skall gå någonstans och du hittar länken till vår skäggblogg i början av detta inlägg.

Lämna en kommentar