Skapa fler inlägg på din blogg

Skriver du ofta?

Om inte. Varför? Det är viktigt att du ofta uppdaterar din webbplats med nytt och unikt innehåll. Google älskar nytt och fräscht material. Du kommer att attrahera fler kunder och få in fler besökare om du är en aktiv bloggare/skribent. Inget snack om det. Varför skall man skapa blogginlägg? Hur gör man?

Jag har flera webbplatser där jag inte skriver nytt innehåll och ett flertal där jag kontinuerligt arbetar med mitt innehåll. De sajter jag uppdaterar växer sig hela tiden starkare och attraherar fler besökare. Det är helt naturligt, men ibland är det svårt att hitta tiden till att skriva. Ibland vill man heller inte.

Just nu skriver jag relativt frekvent på min hemsida kryddor Online och det har verkligen ökat på trafiken bra.

Skapa fler inlägg på din blogg

Försök ändå att göra ett schema när du publicerar nytt innehåll på din webbplats. Jag tycker att alla har en historia att berätta, så sätt igång att skriva mer. Det kommer i sinom tid att betala sig. Var så säker.

Du kan ju sätta ett schema för dina publiceringar och sedan skriva nya poster när du har lust eller tid. Är du på gång en dag, då skriver du ett flertal poster och sedan publicerar ut dem över tiden.

Tips för att kunna skriva mer:

– Hitta närliggande nischer eller branscher till din egen nisch. Du kan alltid prata om nyheter i din sfär.

– Skriv om din eller ditt företags vardag på ett proffsigt sätt. Du kommer att attrahera nya och gamla besökare på detta vis. Var öppen.

– Skriv om utvecklingen av ditt företag eller dina produkter. Det är inte så farligt att dela med sig som man först tror. Du ligger ju redan steget före gentemot dina konkurrenter.

– Skriv i positiva ordalag om dina konkurrenter. Detta kommer att stärka era relationer. Du kommer även att synas på deras sökord 🙂

– Arbeta med dina existerande texter och bilder.

– Skapa videos om dina produkter eller tjänster. Detta är det få som gör och du kan på det sättet bli unik i din nisch.

Detta var några av de enklare sätten på hur du kan skapa mer innehåll till dig och ditt företag genom att blogga.

Sätt nu igång och skriv mer!

Skapa fler inlägg på din blogg