Moderna tygskor – Converse För vuxna och barn

Vilka är de berömda tygskorna?

Det finns massor av fina skor numera. Inget snack om det. De mest berömda tygskorna alla kategorier torde vara Converse. Vi har förmodligen allihopa haft ett par Converse någon gång. Det är ju omåttligt populära skor och riktigt snygga, om du frågar mig. Först fanns det bara ett par färger av dem och jag minns att de första Converse skorna jag hade var ett par vita.

moderna-tygskor

Converse har funnits mycket längre än man tror. De startade sin tillverkning av skor så tidigt som 1908. Det började med att en basketspelare bar dem och gillade dem så mycket att han började arbeta för företaget. Det var först basketspelare som använde dem, men på 1970 talet var det ett par populära rockband, som började använda dem och då blev det mer känt bland vanligt folk och sedan exploderade användningen av denna snygga tygsko. Även barn använder dem.

Köpa Converse på Internet

Idag är det förmodligen ingen som använder skon till att spela proffs basket med, men det är enorma mängder unga och gamla människor som dagligen använder dem för att de är sköna att gå i och de ser snygga ut! Det finns ju alla möjliga och omöjliga färger idag på denna tygsko. Det finns även andra material, såsom läder, men det skall vara tyg, för det är det som känns som riktiga Converse skor.

Har du själv ett par Converse skor? Om inte, kolla då in ett par till våren eller så. De sitter alltid bra och ser helt klart fräcka ut! Skall du välja ett par, så ta ett par med lite färg på, så att du sticker ut lite från mängden.

Idag ägs Converse av Nike och har gjorts så sedan 2003. Nike är ju ett enormt stort företag och det har säkert gynnat Converse att ha dem som ägare.

Nästa gång du ser ett par Converse på någons fötter, tänk då att där är ett par av världens mest kända tygskor.

Lämna en kommentar