Arbeta med webben från utlandet

Distansarbeta från hela världen

Vi har nämnt ett par gånger här inne på sajten att det går att arbeta med Internet från hela världen. Med en dator och en fungerande Internetuppkoppling blir du platsobunden. Det är fantastiskt. Jag bor just nu på Teneriffa och arbetar via datorn från köksbordet i lägenheten på ön.

Det fungerar alldeles utmärkt och jag har gjort jobb via webben åt mig själv och även åt andra företag härifrån. Så smidigt. Bara du har snabbt nät, så funkar det. Du kan absolut tjäna pengar på Internet oavsett vart i världen du befinner dig.

Arbeta via Internet utomlands

Kan du själv distansarbeta?

Alla har ju olika förutsättningar för att få det att fungera att arbeta på distans, men det går i fler fall än man tror. Vissa kan skapa sig inkomster eller jobb via webben i fler fall än man tror från första stund.

Jag vet flera personer som fått sina arbetsuppgifter utlokaliserade på distans efter att ha frågat sin chef om det går att arbeta så undre en kort eller lång period. man få mötas via Skype, Messenger eller något annat videokoncept.

Det funkar bättre än man tror, speciellt om man skall göra det under en kortare period, säg 6 månader eller så. Då är det idealiskt. Vissa får till och med mer gjort när de arbetar på distans för de blir mer effektivt arbete de gånger man sitter ner och man störs inte på samma sätt som man kan göra om man sitter på ett kontor i Sverige och arbetar.

Har du själv arbetat via webben utomlands?

Har du testar att jobba via Internet i utlandet? Det är riktigt bra tycker jag själv. Självklart beror det på hur dina arbetsuppgifter ser ut, men det går att arbeta via nätet i många fall. I fler fall än man tror.

Jag vet även personer som sköter en telefonservice via datorn, Internet och telefon. De har egna små callcenters där de svarar på frågor, bokar möten eller sköter andra saker via webben, som man i första hand inte tänker på att man kan sköta från utlandet.

Skulle du själv kunna jobba via Internet utomlands?