Skaffa ett prisvärt webhotell

Prisvärda webbhotell

Det har sedan länge rekommenderats att lägga sin hemsida eller blogg på ett eget webbhotell för att helt enkelt ha hundra procent kontroll på vad som händer med sidan.

Som tur är, är det inte särskilt dyrt att ha en webbsida på ett eget webbhotell idag oftast kostar det runt tio till hundra kronor i månaden och då brukar man oftast kunna lägga till upp till tio stycken domäner utan extra kostnad.

webbhotell nätverkSen kostar ju registreringen av själva webbsidan också men det är ju en kostnad som man betalar en gång per år. Oftast kostar det runt hundra kronor per år, vilket inte är så farligt.

Nu finns det ju en hel del webbhotell som säger sig erbjuda det bästa webbhotellet så frågan är vem man ska lita på när man ska välja.

Några saker som är viktiga är hur stor procent som webbsidan ligger uppe, eller så kan man se det tvärtom. Man vill ha lite tid som möjligt som sidan ligger nere.

Och har man en liten sida behöver man inte vara orolig men visar det sig att din webbsida växer så blir det helt plötsligt väldigt viktigt eftersom inte alla webbhotell klarar av det.

Hur många domäner som tillåts per konto är också en viktig faktor, oftast brukar det vara tio men vissa webbhotell erbjuder att man kan lägga till extra domän, mot att betala en liten summa varje månad.

Något som lätt glöms bort när folk ska välja webbhotell är supporten. Även om det känns som en självklarhet att man får bra support så är det väldigt viktigt att man kan komma i kontakt med någon så snabbt som möjligt.

Tänk dig själv att du har en sida som genererar flera tusen kronor varje dag. Då vill du ju inte att det ska ta flera dagar innan du får kontakt med supporten om sidan ligger nere eller om något måste ändras.