Skaffa en personlig blogg

Kraften med en egen personlig blogg

Det finns flera fina fördelar med att ha en personlig sajt där du kan skriva om dig och dina egna förehavanden och återge livet med en personlig touch. En företagsblogg är ju annorlunda utformad och skall spegla företagets förehavanden medans en personlig blogg ger större utrymme för allt som du själv vill uttrycka. En personlig blogg ger kraft åt din egen röst! Du hittar en bra personlig blogg på PetterHedman.se

Personlig blogg

Det fina med en egen sajt är som sagt att du kan göra lite som du vill på den och använda den till dina egna syften samt ge din syn på omvärlden och dig själv. Du kan vara lite rockstjärna där om du vill det eller hålla låg profil. Du väljer.

Jag hade en personlig sajt tidigare med mitt eget namn som domän, men jag råkade tappa den vid en förnyelse av domännamnet. Jag skaffade då en ny domän med mitt namn och det fick blir PetterHedman.se. Jag har knappt rört den sajten alls, men nu bestämt att den skall få lite uppmärksamhet och kärlek.

Fördelar med en egen blogg

Är du aktiv och har en stark blogg, så kommer den att snabbt kunna placera sig högt hos Google.se och på det sättet kan du synas och verka för de saker du brinner för eller vill debattera. Det finns klara fördelar med att uppdatera sin sajt med både länkar in till den för kraften men även med nytt spännande och fräscht material. Du kan bli en verklig kraft i de ämnen som du vill påverka på webben.

Jag gillar att kunna påverka och du kanske är likadan. Då är en egen sajt på egen domän helt rätt! Där du själv påverkar ämnet och kan brodera ut så mycket du vill. Du kan ju även se till att tjäna en slant på olika sätt när du ahr en egen sajt. Det skall du absolut ta tillvara på tycker jag.

Se som sagt till att du skapa dig en sajt där du får uttrycka det du själv vill, när du vill och hur du vill.